Bild från www.houdinisportswear.com

Bild från www.houdinisportswear.com

Byt skidbilder mot Houdini-produkter i Houdinis stora Instagram-tävling.

Hur deltar jag?
Lägg upp dina bästa/roligaste/coolaste skid- eller snowboardbilder på Instagram och tagga med #paywithpowder och #houdinisportswear. Glöm inte att din profil måste vara “public” för att dina bilder ska synas. Klart. Nu är du med.

Vem vinner?
Fem vinnare väljs ut, publiceras i Houdinis kanaler och belönas med en valfri Houdini-produkt. Juryn består av fotografen Christian Åslund och Houdini-medarbetare. Den första vinnaren publiceras 21 januari, den andra 4 februari och 3 slutvinnare 24 februari. Följ #houdinisportswear för att se vinnarbilderna. Vinnarna kommer också att kontaktas direkt på deras Instagram-konto.

Vad behöver jag veta mer?
Med ditt samtycke äger Houdini rättigheten att använda vinnarbilderna i sociala media och annan markadsföring (oroa dig inte, vi kommer inte göra något dumt med bilderna). Priset kan inte bytas mot kontanter. Juryns beslut kan inte överklagas.

Frågor? Skicka ett e-mail till info@houdinisportswear.com

Lycka till!

Denna tävling presenteras av Houdini Sportswear

#header { display: none !important }